Política de privacitat

Protecció de dades de caràcter personal

La Colla de caminants Francesc Lasarte, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen mitjançant els formularis del lloc web a peu.cat i el seu correu de contacte info@apeu.cat,  s’inclouen en els fitxers automatitzats específics de usuaris del serveis de la Colla de caminants Francesc Lasarte

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal tenen com a finalitat la informació, assessorament i altres activitats pròpies de la Colla de caminants Francesc Lasarte.

La Colla de caminants Francesc Lasarte adopta les mesures necessàries per a garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que es refereix al tractament de dades personals i a la lliure circulació de les mateixes.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercir els seus drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts en el citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets els pot realitzar el mateix usuari mitjançant l’adreça de correu info@apeu.cat

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell son certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a la Colla de caminants Francesc Lasarte.

Finalitat

La colla de caminants Francesc Lasarte, tractarà les dades recollides en el lloc web apeu.cat, amb les finalitats següents:

  1. Enviament de informació sol·licitada mitjançant els formularis de contacta disposat al lloc web o a les diferents adreces correu
  2. Enviament de publicitat de les diferents activitats que realitzi la Colla de Caminants Francesc Lasarte

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no es sol·liciti la seva supressió i durant el termini pel qual podran derivar-se responsabilitats legals pels serveis oferts.

Legitimació

El tractament de les seves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

  1. La sol·licitud d’informació i/o la contractació d’activitats que realitzi la Colla de caminants Francesc Lasarte, terminis i condicions de les quals, es posarà a la seva disposició en tot cas, de forma prèvia a uuna eventual contractació.
  2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoco, en tant se us informa possant a la vostra disposició la presnt òlítica de privacitat, que desprès de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conforme, por acceptar mitjançant una declaració ao una acció afirmativa, com el mercat d’una casella disposada a tal efecte.

En el cas que no ens faciliteu les vostres dades o ho faci de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la seva sol·licitud, resultant de tot impossible proporcionar-li la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Les seves dades no es comunicaran a tercers, a excepció d’obligació legal. La Colla de caminants Francesc Lasarte té contractat l’allotjament d’aquest lloc web a l’empres Site Ground.

Drets

La Colla de caminants Francesc Lasarte és titular dels drets d’autor, propietat intel·lectual i tots aquells drets que tenen relació amb els continguts del lloc web a peu.cat i els serveis ofertats en el mateix. Així com dels programes necessaris per a la seva implantació i la informació relacionada.


AVÍS LEGAL

La Colla de caminants Francesc Lasarte, amb CIF G63324735, domiciliada al carrer Sant Josep Oriol, 6, 2n 3a, de Gavà (08850), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit del contingut al lloc web apeu.cat.

Amb els límits establerts en la llei, la Colla de caminants Francesc Lasarte no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veritat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen la seves pàgines de Internet.

Els continguts e informació no vinculant a la Colla de Caminants Francesc Lasarte ni constitueix opinions, consells o assessorament legal de cap tipus doncs es tracta simplement d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina d’internet de la Colla de caminants Francesc Lasarte pot contenir enllaços a altres pàgines de terceres parts que la Colla de caminants Francesc Lasarte no pot controlar. Per tant la Colla de caminants Francesc Lasarte no pot assumir responsabilitats pel contingut que pot aparèixer a les pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquesta web son propietat exclusiva de la Colla de caminants Francesc Lasarte o els seus llicenciats. En el cas de les imatges, els son i les animacions són públiques i es podran publicar o compartir públicament a excepció de les que, per raons puntuals, s’especifiqui la seva privacitat al lloc web que haurà de tenir, com la resta de material privat,  el consentiment exprés de la Colla de caminants Francesc Lasarte.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que la Colla de caminants Francesc Lasarte ofereix mitjançant aquest lloc web haurà de proporcionar alguna de les seves dades de caràcter personal, en compliment del establert en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en el que es relaciona al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant la presentació del present formulari, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades el ens fitxers de la Colla de caminants Francesc Lasarte amb la finalitat de poder donar i oferir el nostre servei així com per a informar-lo de les millores del lloc web, així mateix, li informem de la possibilitat de que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant l’adreça de correu info@apeu.cat

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers, la finalitat és millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Si canvia d'opinió pot canviar la configuració sobre l'ús de les mateixes, i obtenir més informació sobre aquestes aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies