Normativa

El fet d’inscriure’s i de participar significa acceptar aquesta normativa a més de les de circulació establertes per als vianants (passos zebra, semàfors, etc.) i el deure de mantenir els camins i l’entorn natural en bon estat.

El recorregut estarà senyalitzat pels vehicles de la organització i voluntaris a excepció de la muntanya amb l’assistència de personal de l’organització en punts i cruïlles del recorregut conflictius o amb possibilitat de pèrdua.

Les inscripcions seran personals i intransferibles amb nom, cognoms i DNI.

El preu de la inscripció inclou avituallaments de sòlids i líquids durant el recorregut, sopar, esmorzar, begudes i cafè, regal, assegurança de responsabilitat civil i assistència sanitària durant el recorregut.

Per rebre l’avituallament serà imprescindible portar el carnet en un lloc visible.

Els joves menors d’edat, que hi vulguin participar ho faran amb l’autorització escrita pels pares o tutors. Si són menors de 16 anys a més, han d’anar amb una persona adulta.

L’organització no es fa responsable dels objectes que es perdin durant el transcurs de la Caminada

Els participants hauran de seguir obligatòriament les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització

En cas de deixar la caminada, l’organització garanteix el trasllat fins al punt de trobada amb tots els participants Martorell-Collbató-Montserrat. En cas de voler tornar a casa, l’organització no se’n fa responsable i s’haurà de comunicar al membre més proper de l’organització.

Les accions incíviques o que suposin qualsevol dany voluntari a tercers per part de les persones participants són responsabilitat de cada participant així com l’estat de salut dels participants. L’organització no se’n farà càrrec si bé vetllarà per evitar-los

La tornada a casa és lliure, tot i així, l’organització contracta un servei d’autocar per facilitar la tornada preveient la reserva amb el pagament de la plaça en el termini estipulat. El número de reserva de places és limitat.

La sortida de l’autocar per a la tornada es farà amb puntualitat i amb el màxim respecte als horaris establerts. L’organització no té potestat en els horaris marcats pels responsables de l’aparcament al monestir ni del trànsit d’accés a aquest.

El fet de no presentar-se al lloc de la sortida amb temps suficient implica la pèrdua de tota responsabilitat de reclamació.

En tot allò que no estigui previst en aquesta normativa serà d’aplicació el que decideixi l’organització.

Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers, la finalitat és millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Si canvia d'opinió pot canviar la configuració sobre l'ús de les mateixes, i obtenir més informació sobre aquestes aquí. ACEPTAR

Aviso de cookies