Inscripció

Passejada de tardor 2023


  Adreça/Dirección  Podeu fer el pagament de 4 € en concepte d'inscripció, que us dona dret a la participació i a la beguda a l'hora de l'esmorzar, el podeu fer mitjançant BIZUM al número 611511558.

  En el concepte haureu d'escriure el nom i cognom, si feu el pagament per més d'un participant, heu d'escriure tots els noms i cognoms dels inscrits.

  En el mail de confirmació de pagament, trobareu informació de l'hora i lloc de sortida.

  Si necessiteu informació, teniu algun problema o comentari podeu fer-ho al correu electrònic info@apeu.cat o al telèfon 624027345, aquests dies estarem de dilluns a divendres de 18:00 h a 20:00 h.
  ______

  Podéis hacer el pago de 4 € en concepto de inscripción, que os da derecho a la participación y a la bebida en la hora del almuerzo, lo podéis hacer mediante *BIZUM al número 611 511 118.

  En el concepto tendréis que escribir el nombre y apellido, si feudo el pago por más de un participante, tenéis que escribir todos los nombres y apellidos de los inscritos.

  En el mail de confirmación de pago, encontraréis información de la hora y lugar de salida.

  Si necesitáis información, tenéis algún problema o comentario podéis hacerlo al correo electrónico info@apeu.cat o al teléfono 624027345, estos días estaremos de lunes a viernes de 18:00 h a 20:00 h.

  Aquesta pàgina web utilitza cookies de tercers, la finalitat és millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Si canvia d'opinió pot canviar la configuració sobre l'ús de les mateixes, i obtenir més informació sobre aquestes aquí. ACEPTAR

  Aviso de cookies